ideal logo

 

Εταιρεία

ideal large

Η ideal strom είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία κατασκευής υψηλής ποιότητας προϊόντων ιδανικού ύπνου.

Η φιλοσοφία της εταιρείας για «ιδανικές συνθήκες ύπνου» τα χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυσή της έως σήμερα, της προσέδωσαν μία από τις ηγετικές θέσεις στην εγχώρια αγορά.

Η ideal strom βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη συμβαδίζοντας με τις επιπλέον απαιτήσεις του σώματος, λόγω αλλαγής στον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες και λειτουργικές προτάσεις ύπνου.

Η βέλτιστη ποιότητα και τεχνική των προϊόντων σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας, έχουν καταστήσει το επίπεδο της τόσο υψηλό, ώστε τα προϊόντα της είναι πλέον ανταγωνιστικά στην παγκόσμια αγορά.

Αυτή η διεθνής αναγνώριση λειτουργεί ως απόδειξη της επίτευξης του στόχου μας για τελειότητα, ενώ ταυτόχρονα μας παροτρύνει για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα που οδηγούν στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ideal small
 

Ιστορία


1983:

Ίδρυση εταιρίας με την επωνυμία IDEAL STROM.

1983:

Παρουσιάζονται τα πρώτα στρώματα με την επωνυμία «IDEAL STROM», και σύντομα γίνονται γνωστά σε όλη την Eλληνική αγορά.

 
1987:

Παρουσιάζουμε πρώτοι στην Ελληνική αγορά τη σειρά στρωμάτων με ανεξάρτητα ελατήρια και latex.

1990:

Η IDEAL STROM ανοίγει το πρώτο της κατάστημα λιανικής πώλησης.

 
1994:

Η Εταιρία μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις στην Λεωφόρο Καραμανλή & Πάρνηθος, Αχαρναί, Αττικής, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο το εμβαδόν της και την παραγωγική ικανότητά της, με πλήρη αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, η οποία αυξάνεται κατά 100% ανά βάρδια, μπορώντας να παράγει 70.000 προϊόντα στρωματοποίϊας (στρώματα, κεφαλάρια, κρεβάτια και παπλώματα) το έτος.

2000:

Ο σχεδιασμός των προϊόντων υλοποιεί την πολιτική ποιότητας της Εταιρίας και καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις που τίθενται από την νεότερη αναθεώρηση ΙSΟ 9001.

 
2006:

Συνεργασία αποκλειστικότητας με τη μεγάλη παραγωγική ιταλική εταιρία Nottinblu S.r.l. για την εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα των πτυσσόμενων ηλεκτρικών κρεβατιών της Εταιρίας.

2007:

Η ideal strom καινοτομεί παρουσιάζοντας στην Ελληνική αγορά τη νέα σειρά στρωμάτων MEMORY με βασικό χαρακτηριστικό της το Visco elastic, ένα ελαστικό υλικό ευαίσθητο στη θερμοκρασία με ανοικτές κυψέλες που ρυθμίζει την υγρασία, επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα. Το υλικό είναι αναγνωρισμένο με το πιστοποιητικό ΟΕΚΟ - ΤΕΧ 100, το οποίο απαγορεύει ή περιορίζει τη χρήση των τοξικών ουσιών. Το υλικό αυτό κατατάσσεται στην υψηλότερη βαθμίδα 1 που το καθιστά κατάλληλο για μωρά και παιδιά μέχρι δύο ετών.

 
2007:

Συνεργασία αποκλειστικότητας σε έπιπλα (κομοδίνα, τουαλέτες, κρεβάτια), με την ισπανική εταιρία Casanova Candia.

2008:

Αλλαγή ταυτότητας των εταιρικών καταστημάτων.

 
2008:

Ο Ε.Ο.Φ. πιστοποιεί την ideal strom για 4 τύπους στρωμάτων της σειράς memory καθώς και για τα μαξιλάρια με βάση το Visco elastic Soya πως κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας 93/42 EC, που αφορά ιατροτεχνολογικά προϊόντα και μπορούν να φέρουν σήμανση CE.

2009:

Η συνεχής επιστημονική έρευνα της ideal strom με στόχο την απόλυτη ποιότητα, φέρνει για ακόμα μία φορά καινοτομία στο χώρο των στρωμάτων. Με τη νέα σειρά από σόγια bio memory, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας πέτυχε τον τέλειο συνδυασμό υλικών, επεξεργασίας και κατασκευής.

 
2010:

Συνεργασία αποκλειστικότητας με την Σουηδική εταιρία LECTUS για την αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων ύπνου στην Ελλάδα.

2012:

Η ideal strom με στόχο τη δημιουργία ιδανικότερων συνθηκών υγιεινής και υψίστης ποιότητας στα στρώματά της, καινοτομεί κατασκευάζοντάς τα με αφαιρούμενα καλύμματα που πλένονται. Τα υφάσματα αυτών εκτός από τη βέλτιστη οπτική εικόνα τους, προσφέρουν στο ανθρώπινο σώμα ευεργετικές ιδιότητες, εξασφαλίζοντάς του παράλληλα αντιβακτηριακές και αντιαλλεργικές ιδιότητες.